Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2011 16:55 - 10 Основни грешки, които жените допускат, когато свалят мъже
Автор: hristam Категория: Изкуство   
Прочетен: 33020 Коментари: 46 Гласове:
45


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

1. Желязната маска
Много красиви жени често се оплакват, че мъжете не им обръщат внимание. Обяснимо, ако въпросната дама е надянала маската на непристъпността. Тя може и да изглежда безупречно на пръв поглед (перфектен грим, тоалет за завиждане), но ако лицето й е безизразно, а погледът й шари неопределено в пространството, сигналът, който мъжете улавят, е „Не се доближавай!".

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
На улицата срещаш с очи привлекателен мъж. Не бързай да отдръпваш поглед, а по-добре му се усмихни. Откритото и дружелюбно излъчване е безпогрешен метод за установяване на контакт. Когато си на купон, не забравяй да се забавляваш. Изобщо не си прави труда да се появяваш там, ако ще седиш в ъгъла с кисела физиономия и в „заключена" поза (кръстосани крака и ръце). Когато си даваш вид, че не ти пука за околните, не поглеждаш събеседника си в очите, а на зададените ти въпроси отговаряш едносрично, едва ли точно тази вечер някой ще ти поиска телефона.

2. Заблуждаващи сигнали
Защо все на теб ти се случва да попадаш на „неправилните" мъже?! Отговорът е прост. Ако се появиш в нощен клуб, облечена „откровено", не се чуди, че за теб се лепят само мъже, които се интересуват от секс за една нощ. Повечето представители на силния пол не могат да тълкуват женските сигнали с изключение на очевидните. Късата пола или прекалено разголената рокля изпращат нееднозначното послание: „На всичко съм готова, за да спя тази вечер с някого." Без значение ти какво си имала предвид, като си ги обличала.

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
Ако отиваш на гости или на бар с намерение да откриеш мъжа за цял живот, не се обличай като танцьорка от кабаре. Измисли някакъв изискан и същевременно загадъчен тоалет. И се опитай да не „сканираш" всеки новопристигнал представител на силния пол с очи. Бъди по-дискретна, защото мъжете не са толкова примитивни същества. Те мигновено улавят преценяващия женски поглед, който много ги окуражава.

3. Неинициативност
В много книжки по психология пише, че при ухажване инициативният трябва да е мъжът. Но този подход е олдфешън минимум от половин век насам. Стандартът за взаимоотношения между половете отдавна е много по-демократичен.

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
Много жени смятат, че ако направят първата крачка, ще изплащат потенциалния избраник. А трябва ли ти страхлив мъж? За нормалните мъже женската инициатива е по-скоро приятна. Ако кавалерът ти харесва, забрави за глупавите принципи и му се обади първа. Не се притеснявай да отидеш при мачото, седнал на бара, и да го попиташ кой отбор играе в момента (в случай че на видеостената тече някакъв мач). Мъжете умират от кеф жените да ги търсят за помощ или за информация.

4. „Кокоше" парти
Появяваш се някъде с приятелки, с които имате да си кажете триста глупости. Започвате разгорещено да общувате по темите, които ви вълнуват, спорите шумно и периодично се заливате от смях. С други думи, прекарвате си страхотно. Така поне изглежда отстрани. Малко са мъжете, които биха се престрашили да нарушат подобна женска идилия. Защото, ако един мъж бъде отблъснат насаме, той ще го преживее по-лесно, отколкото ако бъде обиден публично.

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
Ако забележиш, че симпатичният непознат на бара от време на време ти мята проучващи погледи, облекчи задачата му. Напусни за малко женската компания, приближи се към него с бавни стъпки и под някакъв предлог му дай възможност да прояви инициатива.

5. Бърборене
Мъжете обичат веселите жени, обожават дамите, които се смеят и говорят забавно. Но допадат ли им бърбораните? Резонен въпрос. Ако флиртуваш, смехът върши страхотна работа, стига да е искрен. Не груб, не кокетен, не фалшив. Макар че има и жени, които изглеждат чудесно до момента, в който не започнат да се смеят. Помисли си ти от кои си. Как стои обаче въпросът с прекаленото бърборене?

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
Хармоничен е диалогът, когато ти говориш през 60% от времето, а той - през 40% от него. И не изпадай в подробности. Ако мъжът се интересува от това, което казваш, той сам ще ти зададе въпроси. Основното правило е да не задаваш „прагматични" въпроси - какъв автомобил кара, колко пари има в банковата си сметка и с каква площ е жилището, което обитава. Поне не ги задавай на първо време.

6. Споделяне, че чак оплакване
Още на втората среща започваш да бълваш информация за лекарствата, които взима майка ти и за болезнения си месечен цикъл. Бързаш да споделиш, че шефът те експлоатира и ти е трудно да отговаряш на все по-високите му изисквания. Че в момента работиш върху себе си, при това без помощта на психотерапевт. След тази лавина от мрънкане и оплаквания хич и не чакай той да ти позвъни отново.

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
Мъжете обичат жизнерадостни жени, които живеят в хармония със себе си. Нещастните не са им по вкуса. Мрънкащите пък -съвсем не. При срещи, особено в началото на запознанството, не се увличай в подобни мелодраматични тиради. Спести си и разказите за преживените от теб романи с мъже през последните три години. Внимавай откровеността ти да не се обърне срещу теб. Винаги, а не само в началото на запознанството.

7. Моля те, не ме докосвай
Много жени смятат, че колкото по-непристъпни са (разбирай за секс), толкова повече ще ги цени и уважава избраникът им. И че колкото повече отлагат правенето на секс, толкова повече ще привържат мъжа към себе си. Убедени са, че мъжете не се женят за жени, с които са преспали още на първата среща. Това, освен че е смешно, е и невярно. Мъжът оценява жената не по това, дали тя се „набива" бързо за секс, а по нейните качества.

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА

Играй с мъжете, но не преигравай. Безкрайно дългото флиртуване може и да му омръзне, дори и да има сериозни намерения към теб. Сексът е начин за опознаване, така както и разговорите на кафе, разходката в парка или запознанството с родителите му например. Колкото по-рано се опознаете, толкова по-добре.

8. Той нали нищо не забелязва
Смята се, че когато един мъж види жена за пръв път, той не обръща внимание на детайлите, а я възприема цялостно. Това обаче не е съвсем вярно. Мъжете забелязват всичко. Но не говорят за всичко. Те обръщат внимание не само на това, как е облечена жената, но и на бръчките й (особено на тези около очите), на пъпките й, на петната по лицето й, на състоянието на кожата, косата и ноктите й, на грима й...

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
Една холивудска актриса казваше, че винаги когато жената излиза от вкъщи, тя отива на среща със съдбата си. Помни, че мъжът на твоите мечти може да се появи навсякъде и по всяко време. А „пипнатата" жена винаги прави впечатление.

9. Прояви на меркантилност
Излизате вече от две седмици. И решаваш, че е дошло време „прозрачно" да намекнеш, че колата, която караш в момента, вече е морално остаряла и че тапетите в кухнята ти отдавна са за смяна. А, да, и че климатикът ти не работи...

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
Ако си търсиш спонсор, в подобни намеци няма нищо срамно или нечестно. Но ако разчиташ на дългосрочни отношения с този мъж, той навярно ще си помисли, че се интересуваш единствено от банковата му сметка. Ако мъжът те обикне, няма да се налага да го молиш за нищо - той по собствено желание ще направи всичко за теб.

10. Вампирско поведение
Много жени смятат, че ако напористо ухажват един мъж, той рано или късно ще стане техен. Шансове наистина има, но ще можеш ли после да го задържиш?

ПОПРАВЯНЕ НА ГРЕШКАТА
Ако си настроена за сериозни отношения, постарай се да разбереш, че досаждането от твоя страна няма да помогне. Мъжете ценят общуването с нежния пол, затова им дай възможност да се радват именно на пълноценно общуване.


Източник: chudesa.net




Гласувай:
45



Следващ постинг
Предишен постинг

1. benra - ама много точно
31.08.2011 17:13
вампирското поведение е особено отблъскващо!
цитирай
2. mt46 - Ех, защо
31.08.2011 18:39
все срещам... грешни жени!?... :))
цитирай
3. hristam - benra - ама много точно
31.08.2011 18:40
benra написа:
вампирското поведение е особено отблъскващо!

Мдааа...Мъжът е плахо създание, към него трябва да се подхожда кротко :)
цитирай
4. hristam - mt46 - Ех, защо
31.08.2011 18:41
mt46 написа:
все срещам... грешни жени!?... :))

Вероятно защото не си на правилното място в точното време :))
цитирай
5. scarlety - А „пипнатата" жена винаги прави впечатление
31.08.2011 19:16
:))) Мдаа,жената трябва да излиза винаги"пипната"-дори до магазина или контейнера за боклук:))) Поне аз така смятам:)
цитирай
6. анонимен - Енциклопедично и вярно.
31.08.2011 19:36
Енциклопедично и вярно.
цитирай
7. hristam - scarlety - А „пипнатата" жена винаги прави впечатление
31.08.2011 19:40
scarlety написа:
:))) Мдаа,жената трябва да излиза винаги"пипната"-дори до магазина или контейнера за боклук:))) Поне аз така смятам:)


Абсолютно. Не се знае кого може да срещне там. ;))
цитирай
8. hristam - kushel - Енциклопедично и вярно.
31.08.2011 19:46
Ох, успокоих се, щом получих и твоето компетентно одобрение, Куш.
Мерси ;))
цитирай
9. irin4eto - Интересно.
31.08.2011 21:03
Не се бях замисляла:)
цитирай
10. анонимен - Винаги можеш да разчиташ на комп...
31.08.2011 21:53
Винаги можеш да разчиташ на компетентно мнение. :)
цитирай
11. cefulesteven - Изключителни са и точни, но Жената ...
31.08.2011 22:30
Изключителни са и точни, но Жената /с гл. "Ж", Вечната Жена, Женстваната Вечност, честата ми героиня и тази, която я има често в живота на всеки щастлив мъж/, използва всяка от изброените слабости, като един +. Но знае, много добре знае, кога да го прави. При първото положение, прави го спрямо мъж, който желае, а знае, че той обича повече трудните победи, превземането, отколкото самата любовна тръпка. Създава му предизвикателство.

До второто положение, пребягва изключително рядко, за да пресее мъжете, да ги види как се държат, като животни и лесно или трудно започват да се държат, като такива. В случаи просто се забавлява на чужда сметка.

До третото положение, стига още по-рядко. Когато има нужда от инициативен мъж, когато мъжа, който харесва иска да е инициативен.

"Кокошето парти" - прави само когато е на 100% сигурна, че е номер 1. Все пак жена е, малко суетна е, сама си прави конкурс и се стреми да бъде победителка в него, а и на сметка на останалите красавици, изтъква себе си. Без да броим това, че доставя и по-голяма естетическа наслада в случаи. Но това е само, когато добре си е подбрала компанията на останалите.

"Бърбораната", ами често го прави, за да му писне на любимия и да запуши устата й с устни. Досадна е и сладка едновременно.

"Вечното оплакване" - прави го само, когато знае, че ще стимулира мъжа да бъде по-силен, но е рисковано, много зависи от мъжа, а тя не греши.

Но въпреки, изтъкнатите "въпреки" материала е много точен и чудесен, аз говоря до изключенията в поведението, не в правилата му.
цитирай
12. injir - Deset?! Mnogo sa. :)
01.09.2011 01:30
Deset?! Mnogo sa. :)
цитирай
13. mitkaloto - Красивите жени са като непревзе...
01.09.2011 07:53
Красивите жени са като непревземаените крепости.Трудно се превземат от вън.Лесно се предават от вътре.
цитирай
14. hristam - irin4eto - Интересно.
01.09.2011 08:19
irin4eto написа:
Не се бях замисляла:)


Винаги се радвам, когато мога да бъда полезна :)
цитирай
15. hristam - kushel - Винаги можеш да разчиташ на комп...
01.09.2011 08:20
kushel написа:
Винаги можеш да разчиташ на компетентно мнение. :)

Разчитам на това, Куш. Дори и от теб ;))
цитирай
16. hristam - cefulesteven - Изключителни са и точни, но Жената ...
01.09.2011 08:22
Като тънък експерт в женската душевност, какъвто си имал достатъчно време и особено - желание да се обособиш, приемам всяка забележка от теб в тази посока като много, ама много точна.;))
Свеж ден, Стеф! :)
цитирай
17. hristam - injir - Deset?! Mnogo sa. :)
01.09.2011 08:23
injir написа:
Deset?! Mnogo sa. :)


Аха, за мен също. Но има дами, които допускат всичките десет грешки накуп, плюс още няколко, типични си само за тях ;)))
цитирай
18. hristam - mitkaloto - Красивите жени са като непревзе...
01.09.2011 08:25
mitkaloto написа:
Красивите жени са като непревземаените крепости.Трудно се превземат от вън.Лесно се предават от вътре.


Признавам, че това твърдение се нуждае от разяснение, за да го схвана.
цитирай
19. platttonnn - Добре,
01.09.2011 08:32
много харесвам подобни разсъждения на жени. Но за агресията-природата не ви е дала възможности! Ето ви личен пример,една жена уверено заяви,че ще ме изчука! Това ме озадачи,тогава все още,истинските мъже се различаваха от истинските жени.Аз и позволих,но тя не успя! Няма олдфешън,има реалности. После,когато аз реших да го направим,всичко беше точно! Не забравяйте,жената е силна със своето безсилие. Това разбира се,го оценяват само МЪЖЕ,и го постигат пълноценно само ЖЕНИ. Природата на жената е:мека,нежна,приемаща! На мъжа: твърд,деен,пробивен! Нещата модни,тук са непригодни.
цитирай
20. gothic - mt46
01.09.2011 08:44
mt46 написа:
все срещам... грешни жени!?... :))



Ами тогава - превръщаш грешната в точната. Впрочем, в какъв смисъл употреби думата "грешни"? ;)
цитирай
21. hristam - platttonnn - Добре,
01.09.2011 09:33
platttonnn написа:
много харесвам подобни разсъждения на жени. Но за агресията-природата не ви е дала възможности! Ето ви личен пример,една жена уверено заяви,че ще ме изчука! Това ме озадачи,тогава все още,истинските мъже се различаваха от истинските жени.Аз и позволих,но тя не успя! Няма олдфешън,има реалности. После,когато аз реших да го направим,всичко беше точно! Не забравяйте,жената е силна със своето безсилие. Това разбира се,го оценяват само МЪЖЕ,и го постигат пълноценно само ЖЕНИ. Природата на жената е:мека,нежна,приемаща! На мъжа: твърд,деен,пробивен! Нещата модни,тук са непригодни.


Аз пък много харесвам такива разсъждения на мъже. :)
Хубав да е денят ви!
цитирай
22. sunn - Благодаря за интересната тема и най ...
01.09.2011 09:42
Благодаря за интересната тема и най вече за това, че като истинска жена, цениш и природата на мъжете hristam!
Сърдечни поздрави!:)
цитирай
23. malchaniaotnadejda7 - :) Чакай сега, Хриси! - :)))
01.09.2011 11:25
Защо, за Бога, "10 Основни грешки, които жените допускат, когато свалят мъже"? Не че ти си го писала, но това е едно от най-сбърканите неща, които ми попадат, наистина. Един мъж е мъж, не "за да бъде свален", а за да сваля. Това е в породата му, в природата му. А сега сериозно: Няма смисъл от финтове, техники и хитринки, защото това е унизително. Ако един мъж е мъж на място, достатъчно пораснал и изграден и държи на теб (това от опит:))) - нищо не може да го спре да изкаже чувствата си, ако ще би да гледаш само в земята и да го избягваш и т.н. А с тези хитринки, Марин е прав, че можеш да срещнеш "грешната жена", респективно "мъж" и после въобще не е забавно и не звучи като този комикс. Единственото нашенско бабешко правило, което помня е: "Не казвай всичко на мъжа!" . Те и горните 10 са си нашенски. Българиада някаква от провинцията на човека.:) Помня единственото свястно нещо като препоръка - от Джек Лондон - "Лунната долина"... "Тя сякаш бе обвита с приказни, магични воали, и само леко повдигаше крайчетата им всеки ден, с много обич, когато заставаше пред него, но винаги оставаше един, който не сваляше напълно...." Перефразирам, не съм я чела от 13 годишна.:))) И друго - мъжете не са въобще глупави и категорично правят разлика между преструванства и истинско чувство. Тази порода мъж не поддава на хитринки, нито на правила, а следва инстинкта си. "Първичен инстинкт"... :))) Хубав ден на теб! Поздрави!
цитирай
24. morganalefay - -
01.09.2011 11:52
С номер 1 съвсем, изобщо не съм съгласна.
цитирай
25. ve6titsa - Нали жената трябва да е кучка,майка и жена за пред хората;)
01.09.2011 12:08
Аз лично спазвам правилата на баба ми - когато вдигна дрехата от масата за гладене,тя трябва да трепти и винаги чисто бельо,ако ми прилошее да не се излагам.Факт е обаче,че мъжете се страхуват да ме заговорят.Дори един призна,че ми викали "каменното лице".Какво да кажат,аз сигурно гледам като бурсук.
цитирай
26. compassion - Много вярно!
01.09.2011 12:23
Но в реалния живот има толкова много изключения от правилата, че е трудно да бъдем категорични коя стратегия как ще проработи. Най-слабото звено в този текст е за "пипнатата жена". Ненагласената жена понякога е по-естествена и привлекателна!!!
цитирай
27. tutankhamon661 - hristam
01.09.2011 12:49
Харесвам "грешните" жени!
цитирай
28. becksss - Има и още едно съществено нещо.
01.09.2011 13:09
Една от големите грешки на повечето жени (да не казвам всички), е, че на първата или на някоя от първите срещи, когато нещата съвсем резонно опрат до секс, те винаги са в цикъл. Още на другия ден се случва чудо и цикълът свършва. Но това е една от най-необяснимите (поне за мен) поведенчески прояви при жените и то донякъде кореспондира с точка №7 от твоя списък.
:)))
цитирай
29. zabavnata - Интересни гледни точки
01.09.2011 13:37
Все пак най-добре е да сме естествени, пък дори и с хиляди кусури. Другото е режисирано поведение, което не се връзва с истинските емоции.
Хубав ден, Хрис!:)
цитирай
30. hristam - sunn - Благодаря за интересната тема и най ...
01.09.2011 14:35
sunn написа:
Благодаря за интересната тема и най вече за това, че като истинска жена, цениш и природата на мъжете hristam!
Сърдечни поздрави!:)


Познавам природата на мъжете. А на някои от тях я и ценя ;))

Прекрасни дни и слънчеви поздрави и от мен!
цитирай
31. hristam - malchaniaotnadejda7 - :) Чакай сега, Хриси! - :)))
01.09.2011 14:39
Много, ама много добре казано, в голяма степен съм съгласна с всичко. Но не забравяй, че все пак хората сме различни - и мъжете, и жените. И не бива да приемаме отношенията като даденост, или като строго регламентиран правилник, който не бива да бъде нарушаван. А и...с възрастта човек се променя. И не на последно място - понякога му се иска да направи нещо, което не е правил преди, да разучпи стереотипите. Не забравяй това! ;))
цитирай
32. hristam - morganalefay - -
01.09.2011 14:40
morganalefay написа:
С номер 1 съвсем, изобщо не съм съгласна.


Така ли? Защо? Аз познавам такива безизразни дами - верно нямат никакво излъчване...
цитирай
33. hristam - ve6titsa - Нали жената трябва да е кучка,майка и жена за пред хората;)
01.09.2011 14:46
ve6titsa написа:
Аз лично спазвам правилата на баба ми - когато вдигна дрехата от масата за гладене,тя трябва да трепти и винаги чисто бельо,ако ми прилошее да не се излагам.Факт е обаче,че мъжете се страхуват да ме заговорят.Дори един призна,че ми викали "каменното лице".Какво да кажат,аз сигурно гледам като бурсук.


Точка едно прочете ли? Можеш да поправиш това, ако не ти харесва.
цитирай
34. hristam - compassion - Много вярно!
01.09.2011 14:48
compassion написа:
Но в реалния живот има толкова много изключения от правилата, че е трудно да бъдем категорични коя стратегия как ще проработи. Най-слабото звено в този текст е за "пипнатата жена". Ненагласената жена понякога е по-естествена и привлекателна!!!


Скъпа, най-добрата стратегия винаги е да си естествено готина. Всеки естествено готин мъж би оценил това, а за останалите на кой му пука...;))
цитирай
35. hristam - tutankhamon661 - hristam
01.09.2011 14:50
tutankhamon661 написа:
Харесвам "грешните" жени!


Там ти е "грешката" ;)))
цитирай
36. hristam - becksss - Има и още едно съществено нещо.
01.09.2011 14:51
becksss написа:
Една от големите грешки на повечето жени (да не казвам всички), е, че на първата или на някоя от първите срещи, когато нещата съвсем резонно опрат до секс, те винаги са в цикъл. Още на другия ден се случва чудо и цикълът свършва. Но това е една от най-необяснимите (поне за мен) поведенчески прояви при жените и то донякъде кореспондира с точка №7 от твоя списък.
:)))


Доста незряло, да. Много по-лесно е да кажеш, че не искаш да правиш секс точно днес.
цитирай
37. hristam - zabavnata - Интересни гледни точки
01.09.2011 14:53
zabavnata написа:
Все пак най-добре е да сме естествени, пък дори и с хиляди кусури. Другото е режисирано поведение, което не се връзва с истинските емоции.
Хубав ден, Хрис!:)


Разбира се. Когато си естествена поне е сигурно, че ти самата ще се възприемеш добре. Иначе все трябва да се придържаш към някакъв сценарий, което е дело трудоемко и често безсмислено ;)
Хубав да е и твоят ден! :)
цитирай
38. malchaniaotnadejda7 - 23. malchaniaotnadejda7 - :) Чакай сега, Хриси! - :)))
01.09.2011 15:08
hristam написа:
Много, ама много добре казано, в голяма степен съм съгласна с всичко. Но не забравяй, че все пак хората сме различни - и мъжете, и жените. И не бива да приемаме отношенията като даденост, или като строго регламентиран правилник, който не бива да бъде нарушаван. А и...с възрастта човек се променя. И не на последно място - понякога му се иска да направи нещо, което не е правил преди, да разучпи стереотипите. Не забравяй това! ;))

Именно, никога не го забравям, затова и отхвърлих горните "грешки". Да живее грешката!:) Да си себе си, е и шанс да срещнеш твоята "половин" душа. Всичко друго е робуване на съмнителни, но тривиални и "изпитани" правила и в крайна сметка не усещаме кога, ние обслужваме закона, а не законът служи на нашата любов. Уви, Хриси, не мисля, че с възрастта човек се променя, напротив, за добро или за лошо, "с възрастта" себепотвърждава, че 99% от нас е... наследственост. Всичко друго е от лукаваго.:) Дресировки, възпитания, мимикрии, фалшове и тям подобни. Но, шегата настрана, повтарям, мъж, който се налага "да сваляш", че и да не "грешиш",... no comment! Хайде със здраве, че и къщата чака...:)
цитирай
39. hristam - malchaniaotnadejda7
01.09.2011 15:49
Не съм сваляла мъж, не знам. Но с удоволствие бих го направила, ако реша, че преживяването би било забавно и си струва. ;)))
Една хубава, интелигентна жена не би трябвало да се ограничава, стига да умее да се цени и да цени хората /даже и мъжете, да, да :)))/ край себе си.
цитирай
40. morganalefay - .
01.09.2011 18:27
hristam написа:
morganalefay написа:
С номер 1 съвсем, изобщо не съм съгласна.


Така ли? Защо? Аз познавам такива безизразни дами - верно нямат никакво излъчване...

Защото самата аз съм седяла неколкократно като пън /на партита и т.н./ и въпреки това навлеци е имало.
цитирай
41. hristam - morganalefay - .
01.09.2011 18:40
1. Самото определение"навлек" би трябвало да ти говори, че на привлечените от теб мъже нещо определено им липсва.
2. Това да стоиш като пън не гарантира липса на излъчване.
цитирай
42. morganalefay - .
01.09.2011 19:29
hristam написа:
1. Самото определение"навлек" би трябвало да ти говори, че на привлечените от теб мъже нещо определено им липсва.
2. Това да стоиш като пън не гарантира липса на излъчване.

Дали нещо им липсва, или не, не мога да преценя от никакво общуване. Аз навлек наричам всеки, дофтасал неканен и нежелан в даденият момент, независимо дали става въпрос за мъжко, или женско.
цитирай
43. hristam - morganalefay
01.09.2011 19:40
morganalefay написа:
hristam написа:
1. Самото определение"навлек" би трябвало да ти говори, че на привлечените от теб мъже нещо определено им липсва.
2. Това да стоиш като пън не гарантира липса на излъчване.

Дали нещо им липсва, или не, не мога да преценя от никакво общуване. Аз навлек наричам всеки, дофтасал неканен и нежелан в даденият момент, независимо дали става въпрос за мъжко, или женско.


И аз така. С добавка, че на мен не ми е нужно общуване, за да преценя, че нещо им липсва /най-малко - възпитание/, щом досаждат.
цитирай
44. aidriell - Ако се появиш в нощен клуб, облечена ...
01.09.2011 20:52
Ако се появиш в нощен клуб, облечена „откровено", не се чуди, че за теб се лепят само мъже, които се интересуват от секс за една нощ-Ах абе аз се чудех просто
и други категории мъже ли има ? Наистина ли търсите тях защото те са с предимно много меки китки и така 2 жени каква ще я свършите :-) хи хи хи
цитирай
45. hristam - aidriell
01.09.2011 20:54
aidriell написа:
Ако се появиш в нощен клуб, облечена „откровено", не се чуди, че за теб се лепят само мъже, които се интересуват от секс за една нощ-Ах абе аз се чудех просто
и други категории мъже ли има ? Наистина ли търсите тях защото те са с предимно много меки китки и така 2 жени каква ще я свършите :-) хи хи хи


Има и други категории мъже, скъпи. Но ти, както разбирам, не от тях се интересуваш ;))
цитирай
46. shtaparov - Всичко това е много поучително.
04.09.2011 16:03
Всичко това е много поучително.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hristam
Категория: Изкуство
Прочетен: 4899040
Постинги: 1291
Коментари: 16864
Гласове: 59426
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031