Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2012 17:37 - Само една дума може да предизвика неличима болест
Автор: hristam Категория: Изкуство   
Прочетен: 1966 Коментари: 4 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Прочетох това и го споделям напълно:

От време на време в обществото се разгарят дискусии за това дали трябва да се псува. Учени твърдят, че ругатните буквално се врязват в генетичния апарат, в резултат на което се извършват мутации, които от поколение на поколение водят до израждане.

Когато човек постоянно ругае, неговите хромозоми се късат и огъват, а гените сменят местата си.  В резултат на това ДНК започва да изработва противоестествени програми, така постепенно на потомството се предава постановката за самоликвидация.

Експеримент с “облъчване” на семена  на растения с думи се провеждал много години. Почти всички семена загинали, а  оцелелите се превърнали в генетични изроди. Тези чудовища пренесли много болести, които се предавали по наследство. След няколко поколения потомството им напълно се изродило. Интересен факт: мутагенният ефект не зависел от силата на думата, тя можела да се произнася силно или шепнешком.

Изводът на учените е следният: определени думи имат не енергийно, а информационно въздействие върху ДНК.

Бил проведен и противоположният експеримент. Учените “благославяли” семената, които били убити от мощно радиоактивно облъчване. В резултат обърканите гени, разкъсаните хромозоми и спирали на ДНК се върнали на предишните си места и загиналите семена оживели.

Скептиците се отнасят с недоверие към тези изводи. Как могат обикновените думи да влияят върху наследтсвеността? Нашата представа за генетичния апарат като съставен само от химически вещества е остаряла. За да се изгради от ДНК жив механизъм, са необходими много по-сложни конструкции. Програмата на човека е закодирана  във физическите полета, които се създават около хромозомите и имат холографски строеж.

Цялата информация за миналото, настоящето и бъдещето на организма в концентриран вид се съдържа във всяка точка на вълновия геном. Молекулите на ДНК си обменят тази информация чрез електромагнитните вълни, включително акустичните и светлинните.

Днес учените се научиха да зареждат ДНК с енергията на светлината и звука. Излъчвайки определени генетични програми, те стимулират резервните възможности на организма.

Изводът е еднозначен – ДНК възприема човешката реч. Нейните “уши” са идеално приспособени за улавяне на звуковите вибрациии.

Някога Пушкин писал на жена си: “Не цапай душата си с четене на френски романи…”

Някой може да се усмихне на тази препоръка на гения, но учените откриха, че дори мълчаливото четене стига до клетъчните ядра по електромагнитните канали.  Един текст оздравява наследствеността, друг – я травматизира.

Известният физик Пьотр Гаряев смята, че с помощта на словесни мислеформи човек създава своя генетичен апарат. Например детето наследява от родителите си деформираща програма и започва да псува и ругае. Така той разрушава и себе си, и своята среда, както социална, така и психологическа. И тази “снежна топка” се търкаля от поколение в поколение.

Така че на нашия генетичен апарат не му е безразлично какви книги четем. Всичко се запечатва във вълновия геном, т.е. във вълновата генетична програма, която променя в една или друга посока наследствеността и програмата на всяка клетка. Една дума може да предизвика неизлечима болест, а друга – да излекува човека. При това вашата ДНК не разбира дали вие общувате с живи хора или с героите от телевизионния сериал.

Човекът прилича на паметна книга, в която записва своите отзиви и пожеланията на всички други, включително и своите. Тази информация не само го формира като личност, но и се запечатва в ДНК. От нейното съдържание зависи здравето на потомците му.

 





Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. diadokolio - Много полезно и поучително!
19.10.2012 19:09
Добра да е вечерта Ви,
Благодаря Ви, за полезната тема!
Всичко е математика и енергия, споделям и практикувам.
Бавно и внимателно промених съседите, за да заменят- "Здрасти" с " Добро утро, добър ден и добра вечер"!
Внимавам и Тук, в блога, защото съм егоист и познавам траекторията на бумеранга!
Често сядат при мен в някоя от градинките, докато работя, забравиха за оплакванията, а споделят болката и получават отговор.
Не, това не е мое откритие, а мое послушно възприемане от Константин Чонин в Добринище-"...момче, ще те науча да масажираш детето си, но внимателно и говори, мълчиш ли, нищо няма да се получи!".
Бях само на 25г., слушах го, но внимавах в процедурите, а думите пусках покрай ушите си- моя грешка.
Върнах се следващото лято и получих "шамара"-" не си говорил на детето си".
Опитах се да обясня и покажа, как съм процедирал, но той настояваше-"...момче, детето ти иска и думи...".
Засрамих се, извиних се и почнах с думите, изтръпнах, три годишната ми дъщеря се унасяше и заспиваше, като нямаше никакво съпротивление в телцето и.
Повярвайте и поднасяйте думите внимателно!
Приятни и отморяващи почивни дни!
С Уважение, дядо Кольо.
цитирай
2. hristam - diadokolio - Много полезно и поучително!
19.10.2012 19:45
Да, аз също съм се убедила в това, и затова държа думите да бъдат премисляни, а не подхвърляни под формата на обичайните клишета. Вярвам в силата им и уважавам хората, които умеят да си служат с тях за свое и чуждо добро.
Хубави дни и на теб, дядо Кольо, благодаря ти!
цитирай
3. wonder - Абсолютно вярно! Думите имат душа. ...
19.10.2012 21:22
Абсолютно вярно! Думите имат душа. Енергията им носи това, с което ги натовариш и може да лекува и руши.




цитирай
4. marinax - марина
21.11.2012 13:59
Тук се замислих, понеже на различните езици думите звучат различно. И ако има нещо вярно, то понякакъв начин само смисълът на една дума трябва да има значение, но не и фонетично. Абе, обърках се.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hristam
Категория: Изкуство
Прочетен: 4899785
Постинги: 1291
Коментари: 16864
Гласове: 59426
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031