Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2016 14:46 - Пътуване в маршрутка :) :) :)
Автор: nefertiti20 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1030 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето защо още докато започне да мрънка и съм им свила " сърмите" на младата госпожица или на младия господин....не да трая да ми мрънка или да се опитва да ме изнудва или манипулира......келеши....ще ми се правят на интересни....мрън-мрън-мрън.....да бе да...не и на мен.....:)но не всички мислят като мен....представяте ли си още от 3-4 годишни и се опитват да манипулират......представетре си когато пораснат за какво иде реч

 Веселин Чобанов

Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4-годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. 
Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "Мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка й влезе в ритъма й и отговаряше с “За какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. 
След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде: 
- … Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба! 
Майка й се усмихна: 
- И какво толкова ще кажеш на баба си за мен? 
Момиченцето продължи: 
- Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо! 
Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката. 
- Е, и какво си видяла? – попита майката. 
- Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати! 
Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън. 
Мислите си, че това е краят? Не бързайте. 
При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8-годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. 
И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" 
Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьорът се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката." 
Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти. 
И наистина, какво толкова смешно има в "Тате, купи ми войници"?




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nefertiti20
Категория: Лични дневници
Прочетен: 127763
Постинги: 77
Коментари: 180
Гласове: 766
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930