Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2015 09:16 - ДОКАЗАТЕЛСТВА!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 6838 Коментари: 6 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДОКАЗАТЕЛСТВА

ПРОТИВ ЛИПСАТА НА ОБЕКТИВНОСТ  И СПРАВЕДЛИВОСТ В РЕШЕНИЯТА НА ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РБ. ОТ 1999 ГОДИНА  И 2000 ГОД. , ВЪВ ВРЪЗКА С ПРИЗНАВАНЕТО НА ОТКРИТИЕТО”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО”

 

СПОРЪТ, ОБЕКТ НА ДЕЛОТО Е:

1.

Има ли или няма УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО?

2. ПрЕдставлява ли това НАУЧНО ОТКРИТИЕ?

 

РЕАЛНОСТТА Е:

1.   Официална позиция в науката”ГАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ Е КОНСЕРВАТИВНО”, подкрепено от АНТИНАУЧНОТО РЕШЕНИЕ НА ФРЕНСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ, ОТ 1775 г. , прието ,тотално в науката ,без възражение, като аксиома и прилагано в наука и администрация ,без каквото и да било внимание на обективни доказателства, против него.

Достигането до делението на атома, показа  антинаучна същност на  РЕШЕНИЕТО  на Френската академия на науките от 1775 год.

2.   Моя позиция „ИМА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО”, ОБОСНОВАНО от конкретни реалности и обективни доказателства, възможни за теоретична и експериментална проверка от учени , обикновени технически специалисти, студенти, и ученици, при съответни конкретни ,реални условия.

ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ПРОТИВ РЕШЕНИЯТА НА ВАС от 1999 г. и 2000 г.СА:

   Реалностите и теоретичните и експериментални доказателства, които обуславят и гарантират наличието на условия, при които гравитационното поле не е консервативно, чийто достоверност съдът,без да установи , взема своите решения.

НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА Е:

  Отричане на конкретна обективна истина, без конкретните доказателства за нея да бъдат , конкретно и достоверно проверени.

КОНКРЕТНИТЕ РЕАЛНОСТИ И ТЕОРЕТИЧНИ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОИТО ОБУСЛАВЯТ И ДОКАЗВАТ НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ , ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕВАТИВНО  НА КРАТКО СА:

1.   Наличието на ГРАВИТАЦИЯТА, КАТО РЕАЛНОСТ, и естествен и неизчерпаем източник на енергИя, който никой ,след Нютон , не оспорва и не може да оспори.

2.   Зависимостта на обема, масата и теглото-сила, при изобретените от мен системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса  от положението им спрямо направлението на гравитационната сила, което, при движение по затворен път в  гравитационното поле осигурява:

А. По големи тегла-сили, при падане от теглата – сили, при издигането им.

Б. Неизчерпаема работна гравитационна сила , на базата на разликата на теглата сили, при падане и издигане, при движение , по затворен път в гравитационното поле на земята.

В. Възстановяване на изразходвания или много по голям ,при падането гравитационен потенциал с печалба на полезна енергия  директно от гравитационното поле, както директно получаваме полезна енергия от водните и въздушни енергийни потоци .

 

Въпрос:

  Може ли България с откритието „Наличие на условия, при които гравитацонното поле не е консервативно” да заслужи международен престиж, съизмерим  с престижа на Полша с достиженията на Коперник, Престижа на Италия с достиженията на Галилей, с престижа на Англия , с достиженията на Нютон, с престижа на Франция ,с достиженията на Бекерел, и семейство Кюри, с престижа на Русия и САЩ с полетите в космоса?

Кратък отговор:

  Може ! Но! Затова са нужни реални патриоти, различни от тези в народното събрание и във властта, чйто съзнание изцяло е заето с борбата за власт и място за друго няма.

  Нужни са и богати хора, различни от тези, които за дни станаха милионери и алчността им насита няма и място в съзнанието им за друго няма.

 

                 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
06.10.2015 23:11
Как да признаят нещо което е извън техните възможности на осъзнаване и разбиране ... Това е в буквалният смисъл на тези думи Учителю. Енергийната Бариера съществува в нашите съзнания и тя е плод на инертността в целия и блясък ... колкото и сложни и алгоритмични / трябва да са алгоритмични = сложно причинноследствени / да са обясненията всичко опира до силата на смъртта ... частта от Акробата обслужвана от Инертността. Силата на Инертността предопределя съпротивата на всяко едно действие, но и не е съвсем така както го смятат виждащита защото без инертността ние няма да имаме стабилна картина ... така че двете страни на Акробата " на " Кастанеда - силата на живота и силата на смъртта са малко не съвсем такива каквито са описвани от виждащите, но ако живота е движение, а смъртта е недвижение тоест статика логиката на виждащите е горе доле правилна и все пак не съвсем ... Живота е Движение, но какво бил той ако е само движение без нещо което да го стабилизира ... нищо ... Без обективен поглед върху Вечността и нейните три страни - материята/движението/пространството нито невиждащите нито виждащите ще изградят Божието Царство. Божието Царство не е рая нито на християните, нито на мюсулманите, нито на будистите, нито на кришнаистите ... Божието Царство е царството на хората или нехората спазващи божиите закони ... Нито повече, нито по - малко. Амин.
цитирай
2. gmihov - Статистиката!
07.10.2015 08:52
Отчитането на 5245 почита през първите 24 часа говори за достатъчно любопитство. Липсата на конкретни въпроси , мнения и становища говори за липса на интерес да се узнае и разбере истината, такава, каквато е тя.
цитирай
3. gmihov - Когато!
07.10.2015 23:08
Когато хората са в заблуда,приели я за обективна истина те обективни доказателства не признават. Таке е било , така е, и така ще бъде, докато Всеобщата същност на Вечността не видят и проумеят, от която и в която всичко произтича и която същност във всичко се намира, като част от нея.
Когато в заблуда приемали, че земята е плоска, до съзнанието им истина, че не е ,не достигала.
Когато в заблуда приемали, че земята е неподвижна, до съзнанието им доказателство, че не е неподвижна не достигало.
Когато вярвали, че атома е неделим,пътя на всяко доказателство ,че е делим не достигало.
Когато са вярвали, че има много богове, която вяра -голяма човешка заблуда и до днес не е изчезнала напълно ,истината, че има само един Бог е била забранена за съзнанието им.
Днес човечеството тотално потопено в заблудата, че гравитационното поле е консервативно, място в съзнанието не може да намери всяко доказателство, че не е консервативно
По силата на Решението на Френската академия науките от 1775 година , прието тотално от човечеството, като аксиома и днес все още, при наличието на атомната енергетика, която го опровергава, като истина ,продължава да държи хората в официалните научни и административни институции в упорито мълчание, като прът в колелото на истината, да не може да стигне до съзнанието на хората.
цитирай
4. gmihov - Защо !
07.10.2015 23:47
Защо , по същество , решенията на Върховния административен съд от 1999 г. и 2000 г. са формални и несправедливи?
Формални и несправедливи ,защото в тях липсват доказателства срещу достоверността на следните обективни истини, които откриват, установяват и доказват наличие на условия, при които гравитационното поле на земята не е консервативно, при движение на система с гравитационно обоснован променлив обем и маса:
1. Че обемите и,при падане и издигане не са различни.
2. Че няма различни маси,при падане и издигане.
3. Че теглата им, при падане не са по големи от теглата им, при издигане.
4. Че няма разлика между теглата им, при падане и издигане по голяма от нула
5. Че няма и не може да има изразходване на голям гравитационен потенциал, преодоляване на по малък и възстановяване на много по голям гравитационен потенциал от изразходвания с печалба на полезна енергия от гравитационното поле на земята.
Ако проверката на тези теоретични и експериментални резултати, с които в 1960 год. открих ,установих и доказах наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно ,е обидно за учените и администраторите, приели заблудата, че гравитационното поле е консервативно , проверката им може да се възложи на група ученици с добър успех , по физика и математика и те ще я направят безпогрешно и за чест на своите учители, които са ги учили, ако самите им учители , не са в блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно и застанат срещу такова заангажиране на ученици.
цитирай
5. gmihov - Историята се повтаря. Истината все истина си остава.
09.10.2015 01:47
Историята се повтаря и ще се повтаря. Новите фундаментални открития все не се приемат от съвременниците на откривателите им. Така е било в миналото. Така е и днес Поради заблуди и инертността на човешкото мислене така ще бъде и за в бъдеще. Въпреки това Истините от това не са се променяли и все вечни са си оставали. Така е и така ще бъде и с откритието"Наличие на условия,при които гравитационното поле не е консервативно". Днес не го признават. Това няма да го промени и отмени.След време ще го признаят и директна гравитационна енергетика човечеството ще има.
цитирай
6. gmihov - ЗА ИТИНАТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СНВЕТЛИНАТА НА УЧЕНИЕТО И ОБЩАТА ТЕОРИЯ А БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА
22.04.2016 23:42
Въпрос:
Кои са реалностите с които в 1960 година открих установих и доказах НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ТГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ КОНСЕРВАТИВНО И ИЗОБРЕТИП ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТНЕЛИ?
Кратък отговор:
Реалностите, които всекси грамитен човек може теоретично и експериментално да провери, при движение на систума с гравитационно обоснован променлив обем и маса са :
1. Различни обеми, при падане и издигане.
2. Различни маси, при падане и издигане.
3. Разлика между теглата, при падане и издигане по голяма от нула.
4. Преобръщане на системите с веригата на която са окачени със смяна на обемите , масите и теглата им, при падане и издигане.
5. Наличе на неизчерпаема работна гравитационна сила, при безконечната верита в гравитационното поле.
6. Работещ без прекъсване на директен тгравитационен двигател в гравитационния вятър, като вясърен двигател без прекъсване работи в във вятъра, на базата наенергията на въздушшния поток.

Истините произтичат от всдеобщата базова същност на Вечността и са вечни, като нея. Каквито и олеми заблуди да има срущу тях в съзнанието на хората идва време , когато просветляват съзнанието на хората и достигат до него. Така е било. Така е . И така ще бъде.Вечността вечна ще си остане. Вечно ще изграждат и разграждат от нея преходните форми, под, каквито тя съществува и изпълва пространството. Ще мине време и с истината "НЕКОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ" ще се повтори, както с истината "НЕПРЕКЪСНАТОДВИЖЕЩА СЕ ЗЕМЯ В ПРОСТРАНСТВОТО".Хората щке проумеят и видят , че гравитационното поле не е консервативно и възможностите им за безопасен добив на енергя ще нарастна хиляди пъти с което ще завладеят тотално , не само замята, но и космическото пространство и в него други небесни тела и ще създадат изкуствени еосистеми за труд и бит, както на небесните тела, така и в космическото пространство, начало на какви могат да се вземат сега съществуващите международи космически станции.
Нужно е една науччна институчия да провери моите резултати.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301118
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031