Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2013 10:08 - Сладост
Автор: hristam Категория: Изкуство   
Прочетен: 6526 Коментари: 2 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бе така пристрастена към това усещане, че виждаше реалния му образ като цветна спирала. Научила се беше да разпознава едва набъбващите тръпки на желанието, после лекото завихряне, като пърхане на хиляди пеперудени криле в слабините, а след това стремителното изкачване към насладата.
Много пъти бе чувала и чела за преживяванията на хора, изпаднали в клинична смърт, за описанието на онзи спираловиден тунел, в края на който има светлина. Когато достигаше до това състояние изпитваше нещо много подобно и понякога се боеше, че няма да успее да се върне обратно. Не за друго, а защото няма да й достигне воля да го направи. Тялото й копнееше да се разтвори в собствената си чувственост като капка мед в топла течност. Сетивата й потъваха дълбоко в нея, ненаситни да уловят всяко атомче чувствена сладост, а всяко движение на ръцете й беше свещенодействие.Пръстите й живееха свой собствен живот, обсебени от ритуала на докосването. Гладката копринена закръгленост на формите в дланите й отекваше в съзнанието й с нарастваща сила. Ръцете й милваха, пръстите се увиваха като полудели лиани и събрали в себе си тътена на узрялата страст, мачкаха, скубеха, раздираха сладостната плът под себе си.
Вдъхна неустоимия аромат, който се носеше наоколо, докосна влажната си устна с пръст и бавно го облиза, притворила очи. Пръстите й бързаха повече от нея, бяха нетърпеливи като полудели животинчета, които търсеха свободата си. Гребна шепа влажна сладост и бедрата й потръпнаха конвулсивно при допира до твърдите тъмни зърна , които се изтъркаляха между пръстите й лепкаво. Дълбоко в гърдите й се зароди стон, който спря последния удар на сърцето й за миг, преди да запрепуска като полудяло в гърдите й. После се отлепи от устните й и се отпечата в топлата тишина на стаята, с аромат на ябълки и канела.
Секунда преди да достигне жадувания момент на върховен екстаз, ръцете й нетърпеливо, но грижовно извършха последните заключителни движения преди края на ритуала. Тялото й се освободи от натрупаната чувствена енергия чак след като вратичката на малката фурна хлопна под твърдите й пръсти. После се отпусна на стола, усмихната и замаяна, без да бърза да се откъсне от сладостната омая. След това бавно събра черупките от яйцата, ябълковите обелки и разсипаните стафиди от плота пред себе си. Ябълковия пай тънко започна да ухае като ехо от полунощна любовна серенада. Търпеливо изчака карамеления финал, след което извади уханния сладкиш и го остави да попие аромата и сладостта си до край.
Лицето й още пазеше сянката на преживяното, когато само с две механични движения свали протезите от отрязаните си ръце, и внимателно ги постави в дървената кутия.




Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kafalov - masturbation...
15.04.2013 12:32
masturbation...
цитирай
2. sande - Доста трилърско ...
16.04.2013 09:30
Иначе сме в познатата Христамена магичност.

Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: hristam
Категория: Изкуство
Прочетен: 4917716
Постинги: 1291
Коментари: 16864
Гласове: 59427
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930